clienti

Име:


E-mail:


Предмет:


Порака:РЕГИСТРИРАНО СЕДИШТЕ:


КОНТРАДА ПИТУРА 15\F
63032 КАСТИЊАНО (АП)
МАРКЕ ИТАЛИЈА

АДМИНИСТРАТИВНО СЕДИШТЕ:


БОРГО ГАРИБАЛДИ 68
63032 КАСТИЊАНО (АП)

ДАНОЧЕН БРОЈ 01321440446


ТЕЛ +39 0736 82 13 62
ФАКС +39 0736 82 13 62

Email:
info@rossetticostruzioni.it
roberto@rossetticostruzioni.it
gianluigi@rossetticostruzioni.it
rossetticostruzioni@arubapec.it

ФИЛИЈАЛА ВО СКОПЈЕ Р. МАКЕДОНИЈА


РОССЕТТИ ДОО
СЕДИШТЕ:
Ул. ВАСИЛ ГЛАВИНОВ Бр.12/1-1 Б 1000 СКОПЈЕ ЦЕНТАР
Единствен даночен број 4080013535114
ТЕЛ +38972306222
ТЕЛ +38970-808-114
E-mail:
skopje@rossetticostruzioni.it
РОССЕТТИ ДОО 2016 Сите права се заштитени- Даночен Број 4080013535114